Knorr Carbonara spagetti alap | 1 csomag |
---|---|
tojás | 4 darab |
petrezselyemzöld | 1 csokor |
burgonya | 500 gramm |
tejszín | 3 dl |
metélőhagyma | 1 csokor |
római kömény | 0.5 teáskanál |
lilahagyma | 1 darab |
főtt sonka | 150 gramm |
Tejszínes sonkás tepsis burgonya a Főételek kategóriában
A krumplit hámozzuk meg és szeleteljük fel. A snidlinget és a hagymát vágjuk apróra. A sonkát vágjuk darabokra.
A tojást főzzük meg keményre és miután lehűlt,pucoljuk meg és vágjuk szeletekre.A petrezselyemzöldet aprítsuk fel.
Egy tűzálló tálat kenjünk ki olíva olajjal. Ezután tegyük bele a krumplit, a snidlinget, a sonkát és a tojást.
A tejszínt keverjük össze a Knorr Carbonara spagetti Fixszel, köménnyel és petrezselyemzölddel.
Forraljuk fel és öntsük az egészet a krumplira. Tegyük 200 fokra előmelegített sütőbe és süssük 30 percig.