Feltöltve:

Tejszínes gombás húsos ragu, hasábburgonyával

timer 65
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

vöröshagyma1 darab
olaj1 evőkanál
füstölt szalonna10 dekagramm
fokhagymagerezd2 darab
tejszín dl
sertés tarja50 dekagramm
gomba25 dekagramm
szárított petrezselyem1 evőkanál
fagyasztott hasábburgonya1 kilogramm

Tejszínes gombás húsos ragu, hasábburgonyával a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A húst tisztítsuk meg, vágjuk 1x1 cm széles csíkokra, és kevés olajon süssük elő, majd vegyük ki az olajból, és tegyük félre.

2. lépés

A hagymát pucoljuk meg és vágjuk nagyon vékony szeletekre, és abban az olajban amiben a húst sütöttük, pároljuk üvegesre a hagymát, adjuk hozzá a szalonnát, ízlés szerint fűszerezzük, majd tegyük vissza a húst, öntsünk rá egy kevés vizet és puhára főzzük.

3. lépés

Ha megpuhult a hús, tegyük bele a felszeletelt gombát, öntsük fel tejszínnel és készre főzzük.

4. lépés

A körethez süssük meg forró olajban a hasábburgonyát.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem