darált keksz + valamennyi keksz a tepsi szórásához
- 30 dekagramm
Ráma
- 25 dekagramm
porcukor
- 15 dekagramm
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd a tepsi alját megszórjuk darált keksszel és rányomkodjuk a masszát.
A krémhez az 5 csomag vaníliás pudingport 3 evőkanál cukorral és 1,5 liter tejjel sűrűre főzzük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a 25 dkg Ramát és a 15 dkg cukrot. A fele krémet a gesztenyemasszára tesszük.
1 cs babapiskótát a rumos-langyos tejbe beleforgatjuk, (nem eláztatjuk), majd a krémre rakjuk szellősen, egymás mellé és a krém másik felével beborítjuk.
A 1/2 literes növényi tejszínhabot és a habfixálót felverjük, (ne legyen túl kemény a hab), majd ezt az egészre rátesszük.