Feltöltve:

Tejszínes-gesztenyés

timer 0
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

krem

vaníliás pudingpor5 csomag
tej1.5 liter
+ 3 evőkanál cukor15 dekagramm
babapiskóta1 csomag
tej a babapiskóta áztatásához2 dl
rum1 kevés
növényi habtejszín0.5 liter
habfixáló (elhagyható)1 csomag

Tészta

gesztenyemassza1 csomag
darált keksz + valamennyi keksz a tepsi szórásához30 dekagramm
Ráma25 dekagramm
porcukor15 dekagramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd a tepsi alját megszórjuk darált keksszel és rányomkodjuk a masszát.

  2. 2. lépés

    A krémhez az 5 csomag vaníliás pudingport 3 evőkanál cukorral és 1,5 liter tejjel sűrűre főzzük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a 25 dkg Ramát és a 15 dkg cukrot. A fele krémet a gesztenyemasszára tesszük.

  3. 3. lépés

    1 cs babapiskótát a rumos-langyos tejbe beleforgatjuk, (nem eláztatjuk), majd a krémre rakjuk szellősen, egymás mellé és a krém másik felével beborítjuk.

  4. 4. lépés

    A 1/2 literes növényi tejszínhabot és a habfixálót felverjük, (ne legyen túl kemény a hab), majd ezt az egészre rátesszük.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 45"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 70"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 70"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem