Tejszínes fokhagymás pulykaragu
Tejszínes fokhagymás pulykaragu
  • timer40 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • olívaolaj - 3 evőkanál
  • fehérbor - 1 dl
  • spagetti - 40 dekagramm
  • sárga kaliforniai paprika - 1 darab
  • friss gomba - 10 dekagramm
  • füstölt sajt - 8 dekagramm
  • pulykahús - 40 dekagramm

Elkészítés:

  1. A kockára vágott pulykahúst olívaolajban elősütjük, sózzuk, borsozzuk, majd a húst félretesszük.
  2. A finomra vágott hagymát lepirítjuk a hús sütéséből visszamaradt zsiradékban, hozzáadjuk a cikkre vágott gombát és a kockázott a sárga kaliforniai paprikát. Felöntjük a száraz borral, két dl vízzel.
  3. Miután felforrt, belekeverjük a húst, a KNORR tejszínes fokhagymás csirke rafinéria alapot és készre főzzük a ragut.
  4. Tálaláskor tányérba osztjuk a kifőtt spagettit, rámerjük a mártásos pulykaragut, és megszórjuk reszelt füstölt sajttal.