olívaolaj | 3 evőkanál |
---|---|
fehérbor | 1 dl |
spagetti | 40 dekagramm |
sárga kaliforniai paprika | 1 darab |
friss gomba | 10 dekagramm |
füstölt sajt | 8 dekagramm |
pulykahús | 40 dekagramm |
Tejszínes fokhagymás pulykaragu a Főételek kategóriában
A kockára vágott pulykahúst olívaolajban elősütjük, sózzuk, borsozzuk, majd a húst félretesszük.
A finomra vágott hagymát lepirítjuk a hús sütéséből visszamaradt zsiradékban, hozzáadjuk a cikkre vágott gombát és a kockázott a sárga kaliforniai paprikát. Felöntjük a száraz borral, két dl vízzel.
Miután felforrt, belekeverjük a húst, a KNORR tejszínes fokhagymás csirke rafinéria alapot és készre főzzük a ragut.
Tálaláskor tányérba osztjuk a kifőtt spagettit, rámerjük a mártásos pulykaragut, és megszórjuk reszelt füstölt sajttal.