Tejszínes fokhagymás csirkemáj
Tejszínes fokhagymás csirkemáj
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • víz - 2 dl
  • napraforgó olaj - 3 evőkanál
  • Főzőtejszín - 1 dl
  • csirkemáj - 50 dekagramm
  • Knorr Tejszínes fokhagymás csirke alap - 1 csomag
  • KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sült csirke - 1 csomag

Elkészítés:

  1. A csirkemájat szív nélkül kockára vágjuk és leforrázzuk.
  2. A felhevített olajon a finomra vágott vöröshagymát lepirítjuk, majd hozzáadjuk a májat.
  3. Megszórjuk KNORR Sült csirke fűszerkeverékkel és kevés vízzel megpároljuk.
  4. Beletesszük a vágott paprikákat (ízlés szerinti mennyiséget) és 'behabarjuk' a tejszínnel elkevert KNORR Tejszínes fokhagymás csirke alappal.
  5. Összeforraljuk és pirított karikaburgonyával tálaljuk.