Tejszínes, baconös, ananászos penne
Tejszínes, baconös, ananászos penne
  • timer25 perc
  • moodKönnyű
  • person3 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 1 evőkanál
  • napraforgó olaj - 1 evőkanál
  • bacon - 10 dekagramm
  • penne tészta - 25 dekagramm
  • ananász - 10 dekagramm
  • 2,8 % -os tej - 3 dl
  • Knorr Tejszínes fokhagymás csirke alap - 1 csomag

Elkészítés:

  1. A tésztát forró sós vízben megfőzzük.
  2. Az olajon megpirítjuk az apróra vágott baconszalonnát.
  3. Leszűrjük az ananászt és a serpenyőbe szórjuk, majd felforrósítjuk.
  4. Felengedjük 3 dl tejben elkevert KNORR Tejszínes fokhagymás csirke alappal, kevergetve felforraljuk és hagyjuk kicsit besűrűsödni.
  5. A megfőtt tésztát lecsepegtetjük és a margarinnal együtt a szószba forgatjuk, majd röviden összemelegítjük.