Tejszínes-ananászos penne
Tejszínes-ananászos penne
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person0 fő

Hozzávalók:

  • Rama Classic - 1 teáskanál
  • tej - 3 dl
  • ananász konzerv - 10 dekagramm
  • napraforgó étolaj - 2 evőkanál
  • EsPAr Penne rigate durum tészta - 25 dekagramm
  • rEGnuM Kanadai bacon - 10 dekagramm

Elkészítés:

  1. A tésztát megfőzzük. Megpirítjuk az olajon a baconszalonnát.
  2. Leszűrjük az ananászt, a serpenyőbe öntjük és felforrósítjuk. Felengedjük 3 dl tejben elkevert Alappal, kevergetve felforraljuk és hagyjuk kicsit besűrűsödni.
  3. A megfőtt tésztát lecsepegtetjük, és a margarinnal együtt a szószba forgatjuk, majd röviden összemelegítjük.