kakukkfű | 1 teáskanál |
---|---|
sárgarépa | 10 dekagramm |
vöröshagyma | 1 darab |
Rama Classic | 5 dekagramm |
Knorr Tyúkhúsleveskocka | 2 darab |
csiperke gomba | 10 dekagramm |
finomliszt | 1 evőkanál |
napraforgó olaj | 3 evőkanál |
Globus Mustár tubus | 1 evőkanál |
12%-os tejföl | 1 dl |
fehérrépa gyökér | 10 dekagramm |
fiatal zeller | 10 dekagramm |
sertéscomb | 20 dekagramm |
Tejfölös sertésraguleves a Levesek kategóriában
A felhevített RAMA Margarinban lepirítjuk a finomra vágott vöröshagymát majd hozzáadjuk a kockára vágott sertéshúst.
Ízesítjük a KNORR Tyúkhúsleves kockával, a zúzott fokhagymával és a fűszerekkel. Felöntjük vízzel, félpuhára pároljuk, majd összefőzzük a kockázott zöldségekkel.
Legvégül besűrítjük a lisztből és a tejfölből készített habarással, ízesítjük a GLOBUS Mustárral, majd jól kiforraljuk.
Kínálhatunk mellé citromot, lehetőség szerint szórjuk meg a kész levest frissen vágott petrezselyemzölddel.