Tejfölös, kapros csirkemell
Tejfölös, kapros csirkemell
  • timer60 perc
  • moodKönnyű
  • person6 fő

Hozzávalók:

    Elkészítés:

    1. Csirkemell: A csirkemellet kisebb nagyobb szeletekre vágjuk, ízlés szerint befűszerezzük( ez lehet sült csirke só) én személy szerint gyros fűszerkeveréket, sült csirke sót és petrezselyem zöldjét szoktam rárakni. Összekeverem és állni hagyom addig amíg elkészítem a Tejfölös rátétet.
    2. Tejfölös rátét: A tejfölt összekeverem a kaporral és belereszelem a sajtot. Beteszem a hűtőbe amíg a húst előkészítem.
    3. A fűszerezett húst vajon megpirítom míg szép arany színt nem kap a hús. A kész húsokkal tetriszezünk egyet egy tepsibe. Ne maradjon nagy rés két hús szelet között. Ha elkészült minden szelet és benne van a tepsiben, mehet a tetejére a tejfölös massza. Ezt egyenletesen ráöntjük és mehet be a sütőbe. 220°c-on Kb 30 perc.