csirkemell filé | 50 dekagramm |
---|---|
szójaszósz | 4 evőkanál |
napraforgó olaj | 3 evőkanál |
vörösbab | 10 dekagramm |
spagetti | 20 dekagramm |
Knorr Édes-savanyú mártás | 1 darab |
asztali só | 1 csipetnyi |
konzerv ananász (darabolt) | 15 dekagramm |
Távol-keleti szójás csirkemell tésztával a Főételek kategóriában
A csirkemell filét kis kockákra vágjuk és az olajon lepirítjuk, sózzuk majd rátesszük a szójaszószt, a darabolt ananászt, a lecsepegtetett babot és legvégül a KNORR Kínai édes-savanyú mártást. Összeforraljuk.
Ha kész akkor a közben kifőzött tésztával összekeverjük.
Erőteljesen felhevítjük az edényt amit használunk, hogy kellemes pörzsanyagok képződjenek. Ha kell még szójaszószt és KNORR Delikátot tehetünk rá.
Tálaláskor tányérra halmozzuk és friss újhagyma zöldjével szórhatjuk meg.