Tavaszi fasírt a Főételek kategóriában
A kenyérszeleteket áztassuk be tejbe. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
Tegyük egy tálba a darált húst. Adjuk hozzá a kicsavart és széttördelt kenyeret, az apróra vágott petrezselyem zöldet és újhagymát. Szórjuk bele a Carbonara alapot és ízlés szerint a Delikátot. Reszeljük bele a fokhagymát és üssünk bele egy tojást. Jól dolgozzuk össze.
Kenjünk ki margarinnal egy hosszúkás, félgömb keresztmetszetű sütőformát és szórjunk bele zsemlemorzsát. Nyomkodjuk bele a massát, majd a tetejét kenjük be olvasztott margarinnal és szórjunk arra is egy kevés zsemlemorzsát.
Tegyük be a sütőbe és süssük kb. 25-30 percig.
Majd vegyük ki a formából, tegyük egy sütőpapírral kibélelt tepsire és süssük további 10 percet.
Tálaljuk burgonyapürével.