Tartáros csirkecombok
Tartáros csirkecombok
  • timer80 perc
  • moodKönnyű
  • person6 fő

Hozzávalók:

  • tejföl - 2 dl
  • zsemlemorzsa - 3 evőkanál
  • citromlé - 1 teáskanál
  • olaj - 5 evőkanál
  • só - 2 teáskanál
  • csirke felsőcomb - 6 darab
  • Globus Majonéz - 30 dekagramm
  • őrölt fekete bors - teáskanál
  • Knorr Szárnyas Fűszervarázs. - 2 evőkanál
  • porcukor - teáskanál

Elkészítés:

  1. A tartármártáshoz a hozzávalókat összekeverjük. A megpucolt és megmosott csirkecombokat sózzuk, majd beletesszük a tartárba, összeforgatjuk és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
  2. Másnap zsemlemorzsába forgatjuk, majd kiolajozunk egy tepsit és elterítjük benne a combokat. Fólia alatt sütjük 200 fokon kb. 50 percig, majd a fóliát levéve róla 10 percig ropogósra sütjük.