Tárkonyos sertésragu
Tárkonyos sertésragu
  • timer70 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • víz - 5 dl
  • sárgarépa - 1 darab
  • fehérrépa - 1 darab
  • napraforgó olaj - 2 evőkanál
  • tárkony - 1 teáskanál
  • Főzőtejszín - 1 dl
  • Globus Mustár tubus - 1 evőkanál
  • közepes lilahagyma - 1 darab
  • sertéscomb - 50 dekagramm
  • Knorr Vadas alap - 1 csomag
  • Knorr 100% Természetes Páckeverék 35g Fokhagymás - 1 csomag

Elkészítés:

  1. A felhevített olajon lepirítjuk a finomra vágott lilahagymát, majd a kockára vágott, Knorr fűszerkeverékkel pácolt húst ledinszteljük és kevés vízzel felengedjük, hogy párolódjon.
  2. Félpuhára pároljuk, majd hozzáadjuk a julienre vágott vegyes zöldséget (répa, gyökér), a fél liter vízzel elkevert Knorr Vadas alapot, a mustárt, és készre főzzük.
  3. Legvégül a tejszínt, tárkonyt, esetleg kevés fehérbort hozzáadva összeforraljuk.
  4. Legfinomabb zsemlegombóccal, de tésztával is kiválóan tálalható.