Feltöltve:

Tárkonyos bárány

timer 60
mood Közepes
person 3 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz4 dekagramm
tejföl2 dl
vöröshagyma10 dekagramm
fokhagymagerezd2 darab
Delikát ételízesítő1 evőkanál
citrom1 darab
Knorr Mézes-mustáros szósz1 darab
báránycomb50 dekagramm
morzsolt tárkony1 teáskanál

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A bárányhúst apró, kisebb kockákra vágjuk és megmossuk. Annyi hideg vízbe tesszük fel főni, amennyi ellepi, delikáttal ízesítjük és beleteszünk egy félbevágott vöröshagymát és a fokhagymát.

  2. 2. lépés

    Takaréklángon a húst puhulásáig főzzük.

  3. 3. lépés

    Ha megfőtt, serpenyőbe szedjük és a szószt a húshoz hozzáöntjük+2 dl a főzőlébpől majd felforraljuk. Morzsolt tárkonylevéllel, citromlével ízesítjük, és kb. 10 percig néha kavargatva főzzük.

  4. 4. lépés

    Azonnal, forrón tálaljuk, köretnek párolt rizst adunk mellé.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek