Tarjával és zöldségekkel töltött zsemle görög módra a Főételek kategóriában
A tasak kisebbik felében található fűszerkeveréket keverjük el a joghurttal és tegyük hűtőbe felhasználásig.
Vágjuk a tarját csíkokra, és szórjuk meg a tasak nagyobbik felében található fűszerkeverékkel. Egy kevés olaj hozzáadásával dolgozzuk össze a hússal és hagyjuk állni egy pár percet.
Ezalatt a cukkínit, a paradicsomot és a paprikát vágjuk kockákra. Forrósítsunk föl egy serpenyőt és pirítsuk meg benne a húst a zöldségekkel együtt.
A zsemléket vágjuk félbe és vegyük ki a belsejüket, ezt tegyük félre későbbi felhasználásra. (A zsemlék belsejéből pl. kitűnő házi morzsát készíthetünk.) Tegyük őket egy tepsibe és töltsük beléjük a zöldséges pirított tarját. Szórjuk meg a tetejüket reszelt sajttal.
Tegyük őket 200 fokos sütőbe 8-10 percre, hogy finom ropogósak legyenek és a sajt is rájuk olvadjon. Tálaljuk őket zöldsalátával és a joghurtos öntettel.