Tarhonyás hús a Főételek kategóriában
A hagymát és a fokhagymát vágjuk finomra. Egy evőkanál zsírt forrósítsuk föl és pirítsuk meg rajta a hagymákat.
Majd adjuk hozzá a húst és pirítsuk fehéredésig. Szórjuk meg fűszerpaprikával és öntsünk rá egy kevés vizet. Keverjük össze és hozzuk forrásba.
Adjuk hozzá a Knorr Pörköltalapot, a babérlevelet, a paradicsom sűrítményt és a felkockázott zöldpaprikát. Kis lángon főzzük puhára. Időnként kevergessük és pótoljuk a vizet.
Közben a tarhonyát pirítsuk meg a másik ek zsíron. Majd öntsük föl vízzel, hogy 2-3 cm-re ellepje. Adjuk hozzá a leveskockát és főzzük puhára a tarhonyát. Időnként kevergessük meg.
Végül keverjük össze a tarhonyát a pörkölttel. Ízesítsük egy kis sóval, borssal, ha szükséges.