Tarhonyás hús
Tarhonyás hús
  • timer90 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • paradicsom - 3 darab
  • vöröshagyma - 1 darab
  • olaj - 4 evőkanál
  • Knorr Marhahúsleves-kocka - 1 darab
  • fokhagymagerezd - 3 darab
  • sertéslapocka - 40 dekagramm
  • pirospaprika - 1 evőkanál
  • tarhonya - 50 dekagramm

Elkészítés:

  1. Olajon az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk, és hozzáadjuk a zúzott fokhagymát is. A felkockázott húst hozzákeverjük.
  2. Meghintjük pirospaprikával, és hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot. Fűszerezzük sóval, borssal, őrölt köménnyel. Fedő alatt pároljuk.
  3. Egy edényben kevés zsiradékon a tarhonyát megpirítjuk, és ha a hús már kezd puhulni, hozzáadjuk.
  4. Forró vízben feloldjuk a leveskockát, és ráöntjük a tarhonyás húsra, hogy ellepje. Fedő alatt pároljuk, amíg a tarhonya megpuhul.