piskóta tallér | 1 csomag |
étcsokoládé | 5 dekagramm |
liszt | 30 dekagramm |
porcukor | 10 dekagramm |
kakaó | 2 evőkanál |
Ráma | 5 dekagramm |
tojás | 1 darab |
sütőporcukor | 1 csomag |
tej | 1 kevés |
tej | 1 liter |
vaníliás pudingpor | 3 csomag |
Ráma | 25 dekagramm |
porukor | 25 dekagramm |
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, és két részre osztjuk. Vékonyra nyújtjuk, és zsírozott, lisztezett tepsiben két lapot sütünk belőle.
A tejet a pudinggal sűrűre főzzük, a Rámát a porcukorral habosra keverjük, és a kettőt jól összedolgozzuk. A krémet két részre osztjuk, felét a két lap közé tesszük, felét a második lapra kenjük.
A krémre helyezzük a piskótatallérokat, melyeket a gőz fölött megolvasztott csokoládéval meglocsolunk.
Hozzászólások