olíva olaj | 20 milliliter |
---|---|
Knorr Zöldségleveskocka | 1 gramm |
kapor | 1 csokor |
kapribogyó | 10 gramm |
citrom | 1 darab |
mascarpone sajt | 200 gramm |
tagliatelle tészta | 400 gramm |
mogyoróhagyma | 3 darab |
füstölt lazac | 100 gramm |
érett paradicsom | 2 darab |
friss spárga | 200 gramm |
magos mustár | 1 evőkanál |
Tagliatelle spárgával és füstölt lazaccal a Főételek kategóriában
Forraljunk fel 1 liter vizet, adjuk hozzá a Zöldségleves-kockát és forrázzuk le benne az előzőleg megtisztított spárgát. A spárgát azonnal hűtsük le jéghideg vízben. Majd ezt az alaplét felönthetjük 4 literre és főzzük meg benne a tagliatelle tésztát is al dentére. A tésztát szintén azonnal hűtsük le hideg víz alatt, tegyük egy tálba és öntsünk rá egy kis olíva olajat.
Vágjuk fel a kihűlt spárgát. Pucoljuk meg és vágjuk apróra a hagymát. Forrázzuk le, hámozzuk meg és daraboljuk fel a paradicsomokat.