tagliatelle tészta | 400 gramm |
Knorr 100% Természetes Bolognai spagetti alap | 1 darab |
darált marhahús | 400 gramm |
darabolt paradicsom konzerv | 1 darab |
mozzarella sajt | 1 darab |
frissen aprított bazsalikom levél | 2 evőkanál |
fokhagyma gerezd | 2 darab |
olíva olaj | 1 evőkanál |
Főzzük meg a tésztát a csomagoláson leírtak szerint. Szűrjük le. Ezalatt tépkedjük kisebb darabokra a mozzarella sajtot. Aprítsuk finomra a fokhagymát és pirítsuk 1-2 percig forró olíva olajon. Adjuk hozzá a darált húst és pirítsuk míg kap egy enyhe barnás színt, kb. 5-7 percig.
Adjuk hozzá a paradicsom konzervet és a Knorr-tasak tartalmát. Hozzuk forrásba, majd vegyük lejjebb a lángot és pároljuk 10 percig.
Keverjük össze a tésztát a szósszal. Tálaljuk a kis mozzarella darabokkal és bazsalikom levelekkel.
Hozzászólások