Szűzpecsenye gombaszósszal és makarónival
Szűzpecsenye gombaszósszal és makarónival
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • szűzpecsenye - 1 darab
  • Knorr Erőleveskocka - 1 darab
  • gomba - 8 darab
  • sárgarépa - 1 darab
  • Hagyma - 1 darab
  • makaróni tészta - 250 gramm
  • feketebors - 1 csipetnyi
  • Olaj - 3 teáskanál

Elkészítés:

  1. A húsról szedjük le az esetlegesen rajta maradt hártyákat. Vágjuk csíkokra. A hagymát pucoljuk meg és vágjuk finomra.
  2. Forró serpenyőben pirítsuk meg a húst, a hagymát és a szeletelt gombát egy kevés olajon. Öntsünk rá 200 ml vizet és adjuk hozzá a Knorr-kockát. Majd forraljuk fel.
  3. Ezután vegyük lejjebb a hőt és adjuk hozzá a vékony szeletre vágott sárgarépát. Főzzük 2-3 percig együtt.
  4. Főzzük meg a tésztát enyhén roppanósra a csomagolásán leírtak szerint, majd szűrjük le és csepegtessük le. Tálaljuk a ragut a tésztával.