Feltöltve:

Szűzpecsenye gombaszósszal és makarónival

timer 30
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

szűzpecsenye1 darab
Knorr Erőleveskocka1 darab
gomba8 darab
sárgarépa1 darab
Hagyma1 darab
makaróni tészta250 gramm
feketebors1 csipetnyi
Olaj3 teáskanál

Adjunk hozzá apróra vágott friss rozmaringot.

Elkészítés

1. lépés

A húsról szedjük le az esetlegesen rajta maradt hártyákat. Vágjuk csíkokra. A hagymát pucoljuk meg és vágjuk finomra.

2. lépés

Forró serpenyőben pirítsuk meg a húst, a hagymát és a szeletelt gombát egy kevés olajon. Öntsünk rá 200 ml vizet és adjuk hozzá a Knorr-kockát. Majd forraljuk fel.

3. lépés

Ezután vegyük lejjebb a hőt és adjuk hozzá a vékony szeletre vágott sárgarépát. Főzzük 2-3 percig együtt.

4. lépés

Főzzük meg a tésztát enyhén roppanósra a csomagolásán leírtak szerint, majd szűrjük le és csepegtessük le. Tálaljuk a ragut a tésztával.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 65"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem