Feltöltve:

Szürkeharcsa filé diós bundában

timer 35
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

petrezselyem zöld1 csokor
zsemlemorzsa3 evőkanál
paradicsom2 darab
tojás2 darab
liszt3 evőkanál
füstölt kolbász8 dekagramm
dióbél4 dekagramm
hagyma1 darab
cukkini1 darab
krumpli2 darab
kápia paprika2 darab
szürkeharcsa filé dekagramm

Szürkeharcsa filé diós bundában a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A harcsafilét vágjuk vastagabb csíkokra és szórjuk meg egy csapott evőkanál Delikáttal. Dörzsöljük be és tegyük félre egy kicsit.

2. lépés

Egy kevés visszamaradt olajon pirítsuk meg a vékony karikákra vágott kolbászt és a félszeletekre vágott hagymát.

3. lépés

A krumplit hámozzuk meg, vágjuk kisebb szeletekre. Bő olajban süssük ki, majd egy szűrőkanállal vegyük ki és itassuk le a felesleges olajat. Sózzuk be egy kicsit.

4. lépés

Közben a paprikát kockázzuk fel, a paradicsomot pedig forrázás után hámozzuk meg és szintén vágjuk nagyobb kockákra. A megmosott cukkinit vágjuk félszeletekre.

5. lépés

A paradicsomot adjuk a kolbászos hagymához és pároljuk pár percig. Majd adjuk hozzá a paprikát és a cukkinit is.Ízesítsük Delikáttal. Pároljuk készre kb. 10 perc alatt. Adjuk hozzá a sült krumpliszeleteket és jól forgassuk össze. Szórjuk meg friss petrezselyem zölddel.

6. lépés

Közben a beízesített harcsa szeleteket forgassuk meg lisztben, a felvert tojásban. Majd az összetört dióbél és zsemlemorzsa keverékében. Süssük meg bő, forró olajban. Tálaljuk a kolbászos lecsóval és majonézzel.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 65"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem