Szürkeharcsa filé diós bundában a Főételek kategóriában
A harcsafilét vágjuk vastagabb csíkokra és szórjuk meg egy csapott evőkanál Delikáttal. Dörzsöljük be és tegyük félre egy kicsit.
Egy kevés visszamaradt olajon pirítsuk meg a vékony karikákra vágott kolbászt és a félszeletekre vágott hagymát.
A krumplit hámozzuk meg, vágjuk kisebb szeletekre. Bő olajban süssük ki, majd egy szűrőkanállal vegyük ki és itassuk le a felesleges olajat. Sózzuk be egy kicsit.
Közben a paprikát kockázzuk fel, a paradicsomot pedig forrázás után hámozzuk meg és szintén vágjuk nagyobb kockákra. A megmosott cukkinit vágjuk félszeletekre.
A paradicsomot adjuk a kolbászos hagymához és pároljuk pár percig. Majd adjuk hozzá a paprikát és a cukkinit is.Ízesítsük Delikáttal. Pároljuk készre kb. 10 perc alatt. Adjuk hozzá a sült krumpliszeleteket és jól forgassuk össze. Szórjuk meg friss petrezselyem zölddel.
Közben a beízesített harcsa szeleteket forgassuk meg lisztben, a felvert tojásban. Majd az összetört dióbél és zsemlemorzsa keverékében. Süssük meg bő, forró olajban. Tálaljuk a kolbászos lecsóval és majonézzel.