Feltöltve:

Szürkeharcsa baconben, mascarponés-fokhagymás csuszatésztával

timer 35
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

bacon4 szelet
fűszerpaprika1 teáskanál
Knorr Tejszínes fokhagymás csirke alap1 csomag
csuszatészta30 dekagramm
mascarpone2 evőkanál
füstölt tarja10 dekagramm
szürkeharcsa filé60 dekagramm

Szürkeharcsa baconben, mascarponés-fokhagymás csuszatésztával a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A harcsát sózzuk, borsozzuk és tegyük félre kb. fél órára. Majd tekerjük be baconbe és kevés forró olajon süssük meg kb. 10-12 perc alatt. Ha vastagabbak a halszeletek, akkor tegyük be őket pár percre forró sütőbe is.

2. lépés

Forró, sós vízben főzzük meg a csuszatésztát.

3. lépés

Ezalatt egy kevés olajon pirítsuk meg a kockára vágott füstölt tarját. Adjuk hozzá a Knorr-alapot, 2 nagy evőkanál mascarponét és kb. 2 dl vizet. Kevergetve hozzuk forrásba. Tegyünk bele egy kiskanál fűszerpaprikát és időnként megkeverve főzzük a szószt 5 percig.

4. lépés

Majd adjuk hozzá a tésztát és alaposan keverjük el a szószban. Ha kész, tálaljuk a sült harcsafilé mellé.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 65"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem