Szuperdiétás Málnás Brownie - Görbe Pali konyhájból
  • timer40 perc
  • moodKönnyű
  • person6 fő

Hozzávalók:

  • Tojás - 1 darab
  • tojásfehérje - 2 darab
  • eritrit - 230 gramm
  • cukor és gluténmentes csokoládé - 100 gramm
  • kakaópor - 20 gramm
  • kókuszolaj - 190 gramm
  • zabliszt (gluténmentes) - 135 gramm
  • Sütőpor - 8 gramm
  • málna - darab
  • pekándió - darab
  • mandula - darab
  • törökmogyoró - darab

Elkészítés:

  1. Az egész tojást, és a két fehérjét a habverő keverőtáljába tesszük, majd az eritrittel kemény habbá verjük.
  2. Amíg a gép dolgozik, egy lábasba tegyük bele a csokoládét, kakaóport és a kókuszolajat, majd olvasszuk fel őket együtt.
  3. Amikor kész a tojás, adjuk hozzá a lisztet, és a sütőport, majd kevertessük alacsony fokozaton homgén masszává a géppel.
  4. Ezután a felolvasztott csokoládés masszát adjuk hozzá, és keverjük fényes tésztává az egészet.

Sütéshez