Feltöltve:

Szójás, gyömbéres pác halakhoz

timer 10
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

600 g halhoz

Globus Mustár1 evőkanál
szójaszósz2 evőkanál
gyömbér (3 cm)1 darab
halszósz1 evőkanál
napraforgó olaj50 milliliter
szezámolaj1 evőkanál
fokhagymagerezd2 darab
12 gramm

Elkészítés

1. lépés

A megmosott (nem szükséges meghámozni) gyömbért szeleteljük fel, a fokhagymát zúzzuk össze.

2. lépés

Keverjük a mustárhoz az olajokat, szószokat, gyömbért, fokhagymát.

3. lépés

Kenjük be vele a halszeleteket. Fóliával lefedve 1 órán keresztül pácoljuk a hűtőben.

4. lépés

Sütés előtt halszeletek felületéről húzzuk le ujjainkkal a pácot, sózzuk, burgonyakeményítőbe forgatva, félbő olajban süssük készre.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 4"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem