Feltöltve:

Szójás, gyömbéres pác halakhoz

timer 10
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

600 g halhoz

Globus Mustár1 evőkanál
szójaszósz2 evőkanál
gyömbér (3 cm)1 darab
halszósz1 evőkanál
napraforgó olaj50 milliliter
szezámolaj1 evőkanál
fokhagymagerezd2 darab
12 gramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A megmosott (nem szükséges meghámozni) gyömbért szeleteljük fel, a fokhagymát zúzzuk össze.

  2. 2. lépés

    Keverjük a mustárhoz az olajokat, szószokat, gyömbért, fokhagymát.

  3. 3. lépés

    Kenjük be vele a halszeleteket. Fóliával lefedve 1 órán keresztül pácoljuk a hűtőben.

  4. 4. lépés

    Sütés előtt halszeletek felületéről húzzuk le ujjainkkal a pácot, sózzuk, burgonyakeményítőbe forgatva, félbő olajban süssük készre.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 250"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem