Rama Vajas Íz | 5 dekagramm |
---|---|
víz | 1 dl |
petrezselyemzöld | 1 csokor |
tejszín | 2 dl |
zöld kaliforniai paprika | 1 darab |
piros paprika | 1 darab |
parmezán sajt | 5 dekagramm |
sárga paprika | 1 darab |
KNORR Pirított hagymás csirke Rafinéria Alap | 1 csomag |
színes tortellini | 30 dekagramm |
Színes tortellini paprikákkal a Főételek kategóriában
A tortellinit bő forrásban lévő, enyhén sós vízben megfőzzük. A tűzről levéve leszűrjük és gondosan lecsepegtetjük. Felhevített margarinon megfuttatjuk a szép, egyenletes darabokra vágott piros, zöld és sárga húsú paprikákat.
Ha kész felöntjük a 1,5 dl hideg vízzel és a 2 dl tejszínnel elkevert Knorr Pirított hagymás csirke alappal, majd felforraljuk. 3 percig főzzük majd beleforgatjuk a tortellinit. Tálaláskor a tortellinit tányérra halmozzuk, petrezselyemzölddel és parmezán sajt forgáccsal hintjük meg.