Színes tonhalas tészta
Színes tonhalas tészta
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • víz - 100 milliliter
  • tejföl - 150 milliliter
  • fekete olajbogyó - 50 gramm
  • zöld olajbogyó - 50 gramm
  • Knorr Négy sajtos tészta - 1 darab
  • reszelt sajt - 50 gramm
  • konzerv tonhal - 1 darab
  • penne tészta - 150 gramm
  • szárított paradicsom - 50 gramm
  • friss brokkoli - 30 dekagramm
  • nagy paprika - 1 darab

Elkészítés:

  1. A paprikát vágjuk kockára. A brokkolit szedjük rózsáira és főzzük meg sós vízben, majd tegyük hideg vízbe.
  2. Keverjük össze a zöldségeket a korábban félkeményre főzött tésztával, az olajbogyóval, a paradicsommal és a tonhallal, majd tegyük tűzálló tálba.
  3. A Knorr Négy sajtos tészta alapot alaposan keverjük össze tejföllel és vízzel.
  4. A tálban lévő összetevőket öntsük le az elkészített Knorr Négy sajtos tészta alappal és szórjuk meg reszelt sajttal.
  5. Süssük 20 percig 200 fokon, hogy a sajt megsüljön és a szósz besűrűsödjön.