Feltöltve:

Sziléziai zsurek (savanyú leves)

timer 60
mood Könnyű
person 8 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

sárgarépa1 darab
füstölt szalonna100 gramm
Knorr Füstölthús-ízesítő kocka2 darab
babérlevél1 darab
gerezd fokhagyma3 darab
zeller1 darab
közepes nagyságú hagyma2 darab
fehér kolbász300 gramm
póré1 darab
hús a húslevesből1 kilogramm
pl_id:52 darab
üveges torma2 evőkanál

Sziléziai zsurek (savanyú leves) a Levesek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Sziléziai zsurek (savanyú leves) elkészítés 1. lépés képe

A húst, a zöldségeket és a szalonnát öntsd le 2 l vízzel. Amikor a víz felforrt - szedd le a habot.

2. lépés

Sziléziai zsurek (savanyú leves) elkészítés 2. lépés képe

Tedd hozzá a fűszereket és a Knorr Füstölthús Ízesítő kockákat. Főzd a levet kb. egy órán át - ezután szűrd le és vedd ki a zöldségeket.

3. lépés

Sziléziai zsurek (savanyú leves) elkészítés 3. lépés képe

A szalonnát vágd apróra, pirítsd meg a hagymával és a gombával (a szárított gombát előbb áztasd be forró vízbe és aprítsd fel, majd pirítsd a szalonnával), ezután tedd vissza a levesbe.

4. lépés

Sziléziai zsurek (savanyú leves) elkészítés 4. lépés képe

Egy külön edényben dolgozd el a Knorr zsureket, majd add a leveshez. Ízesítsd két kanál tormával, borssal és egy csipet sóval.

5. lépés

A kész zsureket fehér kolbásszal és külön főzött krumplival tálald.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 150"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 5
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem