Feltöltve:

Szezámmagos rántott máj

timer 50
mood Közepes
person 6 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

tejföl2 evőkanál
zsemlemorzsa30 dekagramm
tojás3 darab
olaj2 dl
liszt30 dekagramm
Delikát ételízesítő2 evőkanál
Knorr Fokhagymás Ízbomba1 darab
szezámmag2 evőkanál
őrölt bors1 teáskanál
csirkemáj1 kilogramm

Szezámmagos rántott máj recept.

Elkészítés

1. lépés

A csirkemájakat megtisztítjuk, megmossuk, papírtörlőn leszárítjuk és befűszerezzük.

2. lépés

A panírozás:
A tojásokat felverjük, befűszerezzük és hozzákeverjük a tejfölt is.
A zsemlemorzsába belekeverjük a szezámmagot.
A májakat először lisztbe, majd a tojásba, végül a morzsába forgatjuk.

3. lépés

A felforrósított olajon kisütjük a panírozott májakat.
Vigyázzunk, mert pattoghat az olaj.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek