Szentesti sárgaborsó káposztával
Szentesti sárgaborsó káposztával
  • timer160 perc
  • moodKözepes
  • person8 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 2 evőkanál
  • majoránna - 1 evőkanál
  • sárgaborsó - 1 kilogramm
  • szegfűbors - 4 darab
  • babérlevél - 1 darab
  • fokhagymagerezd - 1 darab
  • savanyúkáposzta - 1 kilogramm
  • Knorr Zöldségleveskocka - 1 darab
  • só - 1 csipetnyi
  • fekete őrölt bors - 1 csipetnyi

Elkészítés:

  1. A sárgaborsót és a káposztát főzzük meg külön-külön. A káposztát egy kis ideig pirítsuk Ramán a babérlevél és a szegfűbors hozzáadásával, fedő alatt.
  2. Az előzőleg 2 órára beáztatott sárgaborsót főzzük puhára Rama hozzáadásával, a majoránnával és a borssal. Esetleg adjunk hozzá sót, valamint fokhagymát és a Knorr zöldségleves-kockát.
  3. Keverjük össze, és köretként tálaljuk.