Feltöltve:

Szentesti ponty

timer 60
mood Közepes
person 6 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz5 dekagramm
zsemlemorzsa2 evőkanál
sárgarépa2 darab
tojás1 darab
petrezselyemzöld2 darab
liszt2 evőkanál
Knorr Zöldségleveskocka1 darab
sör1 darab
zeller0.25 darab
bagett1 darab
citrom0.5 darab
ponty1.5 kilogramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Csöpögtessük le a citrom levével a halat, szórjuk meg Knorr Delikát ételízesítővel, majd vágjuk szeletekre

  2. 2. lépés

    Oldjuk fel a Knorr zöldségleves-kockát egy pohár forró vízben. Szeleteljük fel a zöldséget, öntsük rá az alaplevet és a sört és főzzük, majd turmixoljuk át.

  3. 3. lépés

    Verjük fel a tojást és forgassuk meg benne a halat, majd a lisztben és a zsemlemorzsában is

  4. 4. lépés

    Süssük meg forró olajban a pontyot, majd öntsük le a zöldséges szósszal és pároljuk 20 percig

  5. 5. lépés

    Kenjük meg margarinnal a bagett-szeleteket, pirítsuk meg őket és tálaljuk a hallal.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek