Feltöltve:

Szentesti ponty

timer 60
mood Közepes
person 6 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz5 dekagramm
zsemlemorzsa2 evőkanál
sárgarépa2 darab
tojás1 darab
petrezselyemzöld2 darab
liszt2 evőkanál
Knorr Zöldségleveskocka1 darab
sör1 darab
zeller0.25 darab
bagett1 darab
citrom0.5 darab
ponty1.5 kilogramm

Szentesti ponty a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Csöpögtessük le a citrom levével a halat, szórjuk meg Knorr Delikát ételízesítővel, majd vágjuk szeletekre

2. lépés

Oldjuk fel a Knorr zöldségleves-kockát egy pohár forró vízben. Szeleteljük fel a zöldséget, öntsük rá az alaplevet és a sört és főzzük, majd turmixoljuk át.

3. lépés

Verjük fel a tojást és forgassuk meg benne a halat, majd a lisztben és a zsemlemorzsában is

4. lépés

Süssük meg forró olajban a pontyot, majd öntsük le a zöldséges szósszal és pároljuk 20 percig

5. lépés

Kenjük meg margarinnal a bagett-szeleteket, pirítsuk meg őket és tálaljuk a hallal.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem