Szentesti juska
Szentesti juska
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • víz - 2000 milliliter
  • sárgarépa - 2 darab
  • vöröshagyma - 1 darab
  • szegfűbors - 5 darab
  • babérlevél - 5 darab
  • burgonya - 3 darab
  • Knorr Zöldségleveskocka - 1 darab
  • zeller - 1 darab
  • pontyfej - 1 darab

Elkészítés:

  1. A zöldséget hámozzuk meg, a halat tisztítsuk meg és tegyük egy lábosba.
  2. Öntsük le vízzel, adjuk hozzá a szegfűborsot, a babérlevelet és a Knorr zöldségleves kockát. Főzzük egy fél órát és hűtsük ki.
  3. Szűrd át és aprítsd fel a halhúst. A Levesből a megfőtt és kihűlt sárgarépát vágd fel és újra tedd a lébe, főzd át.
  4. Add hozzá az aprított kaprot, esetleg ízesítsd és krumplival tálald.