Feltöltve:

Szentesti juska

timer 30
mood Könnyű
person 2 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

víz2000 milliliter
sárgarépa2 darab
vöröshagyma1 darab
szegfűbors5 darab
babérlevél5 darab
burgonya3 darab
Knorr Zöldségleveskocka1 darab
zeller1 darab
pontyfej1 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A zöldséget hámozzuk meg, a halat tisztítsuk meg és tegyük egy lábosba.

  2. 2. lépés

    Öntsük le vízzel, adjuk hozzá a szegfűborsot, a babérlevelet és a Knorr zöldségleves kockát. Főzzük egy fél órát és hűtsük ki.

  3. 3. lépés

    Szűrd át és aprítsd fel a halhúst. A Levesből a megfőtt és kihűlt sárgarépát vágd fel és újra tedd a lébe, főzd át.

  4. 4. lépés

    Add hozzá az aprított kaprot, esetleg ízesítsd és krumplival tálald.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Karfiol pecorino sajttal

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tiroler gröstl (Tiroli grösztli)

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1

Hummus

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1

Csirkesaláta téli gyümölcsökkel

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1

Marcipános almatrutyi

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0

Réteges Epres Joghurt!

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csicseriborsós piláf

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 3

Körözött

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zabkása

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 3

Tükörtojás

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 2

Sárgaborsó főzelék

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1

Klasszikus bundáskenyér

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 2