Szendvicskrémek: Szárnyas májkrém, sajtkrém, paprikás sajtkrém
Szendvicskrémek: Szárnyas májkrém, sajtkrém, paprikás sajtkrém
  • timer35 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • vöröshagyma - 1 darab
  • Rama Classic - 8 dekagramm
  • Globus Mustár tubus - 2 evőkanál
  • natúr krémsajt - 20 dekagramm
  • csirkemáj - 20 dekagramm
  • asztali só - 1 teáskanál
  • paprikakrém - 1 evőkanál

Elkészítés:

  1. Szárnyas májkrém: A csirkemájat megfőzzük és ledaráljuk. Amikor kihűlt hozzáadjuk a RAMA margarint, a GLOBUS mustárt, a finomra vágott vöröshagymát, pici sót, majd alaposan kikeverjük.
  2. Sajtkrém: A krémsajtot alaposan kikeverjük RAMA margarinnal és sóval ízesítjük.
  3. Paprikás sajtkrém: a krémsajtot alaposan kikeverjük RAMA Margarinnal, és a paprikakrémmel. Különböző fajta kenyerekkel tálaljuk.