Feltöltve:

Széles metélt vörös bab raguval

timer 60
mood Közepes
person 6 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz2 evőkanál
sárgarépa3 darab
vöröshagyma1 darab
petrezselyemzöld csokor
Delikát ételízesítő2 teáskanál
bazsalikom teáskanál
fűszerpaprika1 teáskanál
őrölt fekete bors1 csipetnyi
konzerv vörösbab40 dekagramm
petrezselyemgyökér3 darab
borsikafű1 teáskanál
étkezési keményítő3 teáskanál
fokhagymapor1 csipetnyi
széles metélt tészta50 dekagramm
passzírozott paradicsom6 evőkanál

Széles metélt vörös bab raguval a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A hagymát lereszeljük, a zöldségeket előkészítjük: a sárgarépát és a petrezselyemgyökeret félkarikákra vágjuk, a petrezselyemzöldet felaprítjuk.

2. lépés

A hagymát a margarinon aranybarnára pirítjuk.

3. lépés

Hozzáadjuk a sárgarépát, és a petrezselymet, kevés vízzel puhára pároljuk.

4. lépés

Míg a zöldség puhul, a tésztát sós vízben kifőzzük.

5. lépés

Ha a zöldség megpuhult, hozzáadjuk a leöblített vörösbab konzervet, passzírozott paradicsomot a szárított fűszereket, és a petrezselyemzöldet.

6. lépés

Összeforraljuk, és fél deci vízzel, és a keményítővel kissé besűrítjük a ragut, majd a tésztára szedve tálaljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 65"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem