Szárított gyümölcsleves tésztával
Szárított gyümölcsleves tésztával
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person6 fő

Hozzávalók:

  • tojás - 4 darab
  • cukor - 2 evőkanál
  • liszt - 40 dekagramm
  • szalonna - 90 dekagramm
  • Knorr Házias Marhahús Levesalap - 1 darab
  • fekete őrölt bors - 1 csipetnyi
  • aszalt gyümölcs - 30 dekagramm

Elkészítés:

  1. Az aszalt gyümölcsöket egy nappal korában öblítsük át és éjszakára áztassuk be. A következő nap öntsük le róla az áztató vizet és öntsünk rá a frisset úgy, hogy az teljesen ellepje.
  2. Főzzük meg, majd adjuk hozzá a cukrot, a Knorr Házias Marhahús Levesalapot és a borsot.
  3. Készítsünk tésztát a lisztből és a tojásból.
  4. Teáskanállal szaggass galuskákat forró, sós vízbe. Ha a kész galuska elkezd úszni a víz felszínén, öntsd le a vizet.
  5. A galuskát add a szárított gyümölcsökből készített leveshez. A szalonnát olvaszd ki egy serpenyőben és azt is add a leveshez. Tálald.