Feltöltve:

Svéd húsgolyók

timer 25
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

zsemlemorzsa100 gramm
vöröshagyma1 darab
tojás1 darab
liszt2 evőkanál
Knorr Házias Marhahús Levesalap1 darab
kapor1 evőkanál
sovány darált marhahús400 gramm

Svéd húsgolyók a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Vágjuk finomra a hagymát és a kaprot. Verjük fel a tojást. Oldjuk föl a levesalapot fél liter forró vízben. Keverjük össze a húst a hagymával, kaporral, zsemlemorzsával és egy kis Delikáttal. Formáljunk diónyi húsgombócokat belőle.

2. lépés

Pirítsuk le a húsgombócot 2 ek margarinban kisebb adagonként. Majd tegyük őket félre. Adjunk még egy ek margarint a serpenyőhöz. Olvasszuk föl és szórjuk meg egy kis liszttel. Kevergetve pirítsuk 2 percig, majd öntsük föl a levessel.

3. lépés

Hozzuk enyhén forrásba, majd tegyük a húsgombócokat a szószba. Főzzük pár percig, míg kész nem lesznek. Tálaljuk krumplival, vagy rizzsel.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 65"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem