Surimis ananászos saláta
Surimis ananászos saláta
  • timer20 perc
  • moodKönnyű
  • person3 fő

Hozzávalók:

  • Globus Csípős Ketchup - 1 evőkanál
  • piros kaliforniai paprika - 1 darab
  • Globus Majonéz - 3 evőkanál
  • ananász konzerv - 20 dekagramm
  • surimi (rákimitáció) - 150 gramm
  • szár zeller - 2 darab
  • jégsaláta - 1 darab

Elkészítés:

  1. Vágjuk fel a surimi rudacskákat szeletekre.
  2. Az ananászt csepegtessük le, a paprikát és a megmosott zellerszárat vágjuk a surimivel megegyező méretűre, majd keverjük az egészet össze..
  3. A jégsalátát vágjuk kockára vagy tépkedjük darabokra.
  4. A majonézt keverjük össze a ketchuppal, adjunk hozzá 1 evőkanállal az ananászbefőtt levéből, adjuk hozzá a felaprított, vagy lereszelt fokhagymát, keverjük jól el, hagyjuk állni 2-3 percet, majd keverjük össze a darabolt jégsalátával.
  5. A dressinges jégsalátát tegyük kis tálkákba, kanalazzunk rá a surimis, ananászos keverékből, kínáljunk mellé pirítóst vagy baguettet.