Feltöltve:

Surimis ananászos saláta

timer 20
mood Könnyű
person 3 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Globus Csípős Ketchup1 evőkanál
piros kaliforniai paprika1 darab
Globus Majonéz3 evőkanál
ananász konzerv20 dekagramm
surimi (rákimitáció)150 gramm
szár zeller2 darab
jégsaláta1 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Vágjuk fel a surimi rudacskákat szeletekre.

  2. 2. lépés

    Az ananászt csepegtessük le, a paprikát és a megmosott zellerszárat vágjuk a surimivel megegyező méretűre, majd keverjük az egészet össze..

  3. 3. lépés

    A jégsalátát vágjuk kockára vagy tépkedjük darabokra.

  4. 4. lépés

    A majonézt keverjük össze a ketchuppal, adjunk hozzá 1 evőkanállal az ananászbefőtt levéből, adjuk hozzá a felaprított, vagy lereszelt fokhagymát, keverjük jól el, hagyjuk állni 2-3 percet, majd keverjük össze a darabolt jégsalátával.

  5. 5. lépés

    A dressinges jégsalátát tegyük kis tálkákba, kanalazzunk rá a surimis, ananászos keverékből, kínáljunk mellé pirítóst vagy baguettet.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Karfiol pecorino sajttal

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tiroler gröstl (Tiroli grösztli)

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1

Hummus

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1

Csirkesaláta téli gyümölcsökkel

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1

Marcipános almatrutyi

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0

Réteges Epres Joghurt!

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csicseriborsós piláf

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 3

Körözött

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zabkása

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 3

Tükörtojás

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 2

Sárgaborsó főzelék

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1

Klasszikus bundáskenyér

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 2