Sült sajttorta a Desszertek kategóriában
Egy kapcsos, 24 cm-es tortaformát kibélelünk sütőpapírral. A sütőt 150 fokra előmelegítjük. A tortaalaphoz megolvasztjuk a Ramát, belekeverjük a cukrot és a morzsává tört kekszet. Ezt a morzsás alapot a tortaformába borítjuk és egy kanál hátával egyenletes vastagságban elnyomkodjuk. A krémhez a mascarponét a cukorral és a tojások sárgájával alaposan kikeverjük. Végül hozzáadjuk a kukoricalisztet, a tejfölt, a reszelt citromhéjat, a citromlevet, majd a tojásfehérjék felvert habját. Ezeket jól összedolgozzuk és a krémet a kekszes alapra öntjük. A süteményt a 150 fokra előmelegített sütőbe tesszük és kb. 50 perc alatt megsütjük. Akkor jó, ha a közepe még remegős, de a széle már megszilárdult. Gyümölcsökkel, akár lekvárral is kínálhatjuk.