Sült vadhús majonézben
Sült vadhús majonézben
  • timer810 perc
  • moodKözepes
  • person6 fő

Hozzávalók:

  • majonéz - 300 milliliter
  • Knorr Tyúkhúsleveskocka - 200 milliliter
  • olívaolaj - 125 milliliter
  • babérlevél - 3 darab
  • hagyma - 3 darab
  • szegfűszeg - 6 darab
  • borókabogyó - 1 evőkanál
  • pl_id:167 - 1 csomag
  • szarvashús - 1 kilogramm

Elkészítés:

  1. A húst vágjuk vastag szeletekre, verjük ki. A hagymát aprítsuk fel.
  2. A Knorr húspácot keverjük össze olívaolajjal és kend a húsra. Éjszakára tegyük a hűtőbe.
  3. A marinált húst süssük át felforrósított az olajon serpenyőben és tegyük át egy lábosba. Ugyanezen a zsiradékon pirítsuk meg a felaprított hagymát és adjuk a húshoz.
  4. Öntsünk rá, annyi vizet, hogy befedje a húst, adjunk hozzá a fűszereket, és lassú tűzön fedő alatt pároljuk egy órát.
  5. A végén vegyük ki, tegyük tepsibe, adjuk hozzá a majonézt és süssük sütőben még 30 percig.