majonéz | 300 milliliter |
---|---|
Knorr Tyúkhúsleveskocka | 200 milliliter |
olívaolaj | 125 milliliter |
babérlevél | 3 darab |
hagyma | 3 darab |
szegfűszeg | 6 darab |
borókabogyó | 1 evőkanál |
pl_id:167 | 1 csomag |
szarvashús | 1 kilogramm |
Sült vadhús majonézben a Főételek kategóriában
A húst vágjuk vastag szeletekre, verjük ki. A hagymát aprítsuk fel.
A Knorr húspácot keverjük össze olívaolajjal és kend a húsra. Éjszakára tegyük a hűtőbe.
A marinált húst süssük át felforrósított az olajon serpenyőben és tegyük át egy lábosba. Ugyanezen a zsiradékon pirítsuk meg a felaprított hagymát és adjuk a húshoz.
Öntsünk rá, annyi vizet, hogy befedje a húst, adjunk hozzá a fűszereket, és lassú tűzön fedő alatt pároljuk egy órát.
A végén vegyük ki, tegyük tepsibe, adjuk hozzá a majonézt és süssük sütőben még 30 percig.