Feltöltve:

Sült vadhús majonézben

timer 810
mood Közepes
person 6 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

majonéz300 milliliter
Knorr Tyúkhúsleveskocka200 milliliter
olívaolaj125 milliliter
babérlevél3 darab
hagyma3 darab
szegfűszeg6 darab
borókabogyó1 evőkanál
pl_id:1671 csomag
szarvashús1 kilogramm

Sült vadhús majonézben a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A húst vágjuk vastag szeletekre, verjük ki. A hagymát aprítsuk fel.

2. lépés

A Knorr húspácot keverjük össze olívaolajjal és kend a húsra. Éjszakára tegyük a hűtőbe.

3. lépés

A marinált húst süssük át felforrósított az olajon serpenyőben és tegyük át egy lábosba. Ugyanezen a zsiradékon pirítsuk meg a felaprított hagymát és adjuk a húshoz.

4. lépés

Öntsünk rá, annyi vizet, hogy befedje a húst, adjunk hozzá a fűszereket, és lassú tűzön fedő alatt pároljuk egy órát.

5. lépés

A végén vegyük ki, tegyük tepsibe, adjuk hozzá a majonézt és süssük sütőben még 30 percig.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem