Sült tőkehal filé snidlinges ketchupos mártogatóssal
Sült tőkehal filé snidlinges ketchupos mártogatóssal
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • olívaolaj - 1 dl
  • finomliszt - 10 dekagramm
  • snidling - 1 csokor
  • fűszerpaprika - 1 teáskanál
  • Globus Ketchup - 2 dl
  • fagyasztott tőkehal filé - 4 szelet

Elkészítés:

  1. A tonhalfiléket megsózzuk. A lisztet a fűszerpaprikával, borssal összekeverjük és beleforgatjuk az előkészített halszeleteket. Ezután olajon mindkét oldalukat pirosra sütjük.
  2. A mártogatóhoz a ketchupot összekeverjük az aprított snidlinggel és lehűtjük. Tálaláskor a forró halat a mártogatóssal kínáljuk.