Feltöltve:

Sült pulykacomb sangriaval

timer 60
mood Közepes
person 2 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz2 dekagramm
Knorr Szárnyas Fűszervarázs1 evőkanál
Delikát ételízesítő1 teáskanál
gomba10 dekagramm
Knorr Édes-savanyú mártás1 darab
KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Grill1 evőkanál
pulyka felsőcomb2 darab
Sangria1 dl

Elkészítés

1. lépés

Vagdossuk be a pulykacomb bőrét, jól fűszerezzük be.

2. lépés

Készítsünk páclét a borból, és felszeletelt gombából.

3. lépés

Áztassuk 30 percen át a combokat, időnként forgassuk meg, majd szedjük a combokat és a gombát egy margarinnal jól kikent tepsibe, ízesítsük még egy kicsi borssal, pici vizet öntsünk alá, majd fóliázzuk le.

4. lépés

Előmelegített sütőben kb. 45 percig süssük 180 fokon, majd fólia nélkül még 10 percig pirítsuk.

5. lépés

Egy kis lábasban keverjük össze a páclét a KNORR édes savanyú mártással és adjunk hozzá a KNORR ételsűrítőből ízlés szerint.

6. lépés

Lassú tűzön kevergetve sűrűsítsük be kétharmadára, majd delikáttal ízesítjük (ha sűrű, vízzel hígítsuk).

7. lépés

A combokat tálaljuk a gombával együtt s locsoljunk rá a szószból.
Köretként burgonyapürét ajánlunk hozzá.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem