Sült paprika fetás-diós töltelékkel a Előételek kategóriában
Melegítsük fel a sütőt 200 fokra. Vágjuk le a megmosott paprikák tetejét és szedjük ki a magházát.
A paradicsomot vágjuk kockára, a zöldhagymát szélesebb karikákra. A feta sajtot vágjuk kockákra, a diót vágjuk durvára.
Keverjük össze a tejfölt a tojással, és ízesítsük a Knorr Gyros Fűszerkeverékkel. Adjuk hozzá a fetát, a diót, a petrezselymet, valamint a hagymát és paradicsomot. Ízlés szerint adjunk hozzá őrölt fehérborsot és keverjük át.
Töltsük meg a paprikákat a töltelékkel, tegyük vissza a paprikák levágott tetejét és egymásnak támasztva, lehetőleg álló helyzetben, tegyük a sütőbe 30 percre. A megsült paprikákat locsoljuk meg kevés olíva olajjal.
Meleg pirítóssal tálaljuk.