Feltöltve:

Sült őszi zöldségsaláta

timer 55
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

kelbimbó300 gramm
citromlé1 evőkanál
dióbél150 gramm
Knorr Zöldségleveskocka1 darab
méz2 evőkanál
sütőtök500 gramm
körte2 darab
kakukkfű levél2 evőkanál

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Melegítsük elő a sütőt 220°C-ra. Tisztítsuk meg a kelbimbókat. Hámozzuk meg, magozzuk ki és kockázzuk fel a tököt. Hámozzuk meg, vágjuk ki a magházát és vágjuk cikkekre a körtét. Vegyük le a héját a fokhagyma gerezdeknek. Nyomkodjuk el a Knorr kockát 4 evőkanál olíva olajban. Adjuk hozzá a mézet és a citromlevet. Keverjük ki egy sima, bársonyos, pasztává. Amennyiben szükséges, adjunk még hozzá a olíva olajat, hogy a textúrája inkább folyós legyen.

  2. 2. lépés

    Egy nagyobb tepsiben keverjük jól össze a zöldségeket a körte cikkekkel, a dióval, a fokhagymával és a pasztával.

  3. 3. lépés

    tegyük a tepsit a sütőbe, majd süssük készre 45 perc alatt. Tálalhatjuk köretként is, vagy önmagában egy egyszerű meleg salátaként.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Karfiol pecorino sajttal

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tiroler gröstl (Tiroli grösztli)

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1

Hummus

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1

Csirkesaláta téli gyümölcsökkel

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1

Marcipános almatrutyi

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0

Réteges Epres Joghurt!

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csicseriborsós piláf

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 3

Körözött

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zabkása

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 3

Tükörtojás

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 2

Sárgaborsó főzelék

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1

Klasszikus bundáskenyér

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 2