Sült oldalas cukkinivel és padlizsánnal a Főételek kategóriában
Az 1 kiló oldalast, a fél csirkemellfilét, a nagyobb darab cukkinit, a kisebb, de fényes padlizsánt megmossuk. A cukkinit és a padlizsánt sávosan hámozzuk, azaz egy csík héjat hagyunk rajta, egyet nem. Így marad egy kis héj, ami a zöldséget szaftosabbá teszi a sütéskor. A hagymát megpucoljuk és felkarikázzuk.
A tepsibe 3 evőkanál olvasztott margarin öntünk. A húsokat megsózzuk, bekenjük paprikarémmel, megborsozzuk, rászórjuk az oregánót, és beterítjük a vékony karikákra vágott hagymával. Ugyanígy teszünk a zöldségekkel is, csak a paprikakrémet hagyjuk el a fűszerezésből. Ráöntjük a maradék margarint, mellé két-három pohár vizet öntünk és betoljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe.